Usmíření
Je prosté napsat na zakázku
beru si tvou a dávám svoji lásku.
Však chce-li člověk žít
pak musí vyplnit
dotazník:
Co vlastně chceš, dokud neumřeš?
Chci poznat
...život
...a lásku
...a svobodu
Toužím ochutnat rosu a vzdát se osudu
Tak hledám souvislosti
Chci sytý být, i když se postím
Až když máš vše
co osudem je dané
vydechneš naposled
"Nežil jsem marně, Pane..."
Přečteno 414x
Tipy 59
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, Kars, strawbery, hezule, zelená víla, Lioness, Zpátky, WAYWARD, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)