Piš znova
V kapse prý schováváš
popsaný zmuchlaný papírek
já dva uhlazené malé kaštany
od podzimu do jara
kdy poslední sníh roztává
Dávno zapsaná slova
jsou toho kdo se nevzdává
až nerozeznáš popsané řádky
popiš nové znova
a znova a znova ...
25.11.2009 pro J.M.
Přečteno 533x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, Nergal, WhiteSkull, hašlerka, jedam, Psavec, Mario de Janiero, enigman, Kapka, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)