MYŠLENKY NEZESTÁRNOU
Myšlenky nezestárnou
to se jich jen lidé bojí
stranou nezůstanou
jsou krásnou nadějí
proč lide hloupnou
mají tvář dvojí
na své cestě uhnou
i když se pak spojí
kam jen slova pozvou
když čekají
s tváří svou
okamžik poznají
myšlenky jdou stranou
ale mají naději
myšlenky nezestárnou
to se jich jen lidé bojí
Přečteno 301x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Bíša, PavelM, Mbonita, stravla, Kapka, hašlerka, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)