Anotace: ....
Vyklánění z oken
hledání bláznovství
a neopětované pohledy kolemjdoucích.
tahle cast se mi libi...a cely je to takovy osobni, uplne si to dokazu predstavit, ze mi to nekdo potichu rika v nejakej zimni vecer...a mne by se to krasne poslouchalo..i kdyz to neni uplne nejpozitivnejsi, to vnimam...
14.11.2009 17:16:00 | mattoni.uz.neni