Myslím, žes ve svém životě už vyhrál mnoho věcí
a nad peníze více jsou (to rozum velí přeci)...
tak nech svůj sen snem bláhovým zmizet bez rozzlobení
cennost je v dlaních ukrytá a nad ni vážně není!!!
30.11.2009 13:09:00 | šuměnka
Tvá žena, co výhrou je...musí být šťastna, neboť má také výhru...Tebe...
19.11.2009 12:45:00 | toužím.jít.dál
Mno, prý už bylo pár případů, kdy lidé ve snu měli vidění čísel, která nakonec vyhrála... jen některá nebyla do sportky, ale třebas do jinčích sázek... ani je všecky neznám... ovšem Tvé dílko je působivé.
19.11.2009 06:15:00 | NikitaNikaT.
většinou to bývá tak, že se nám zdá o tom, co nám chybí...reál je vždy lepší...ST!
13.11.2009 23:50:00 | Mario de Janiero