Temná vlčice II.
Přicházíš tiše
ve stínech
nevidím tě
slyším tvé kroky
té šelmy
které se chci zmocnit
na chvíli uchopit
jí do náručí
líbat jí v ohni
líbat jí v ledu
polibky krví voní
vím, má lásko
máš ještě hlad
čas lovu nadchází
jen jdi
najdi svou oběť
zakousni se do čerstvého masa
má lásko…………..
úplněk
noc plná kouzel
Přečteno 385x
Tipy 28
Poslední tipující: Aren, Wolf girl, Isobel, Lea Aura, padající do neznáma, enigman, s.e.n, Bíša, Psavec, Churry, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)