TAKOVÁ ZVLÁŠTNÍ ZÁŘE
***
Já snad ani nemám
povinnosti
starosti
splín
jen
sakra
panebože
jak to nazvat mám
když
nechci
kašlu na to
jen a jen spím
pak přišel anděl a říká
… ty ty ty
já mu na to odvětím
víš co
bež do … s okvětím
já
já jen život
svými činy
svými činy posvětím
tak sedím a maluju
s citem
maluji tu tvář … dokud si ji ještě pamatuji
andělskou
s
růžovou prdýlkou
jo
a ještě
… ještě takovou zvláštní zář
***
Přečteno 355x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Kapka, jita.1965, enigman, Zpátky, voedor, D. N., Zefi, Dota Slunská, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)