Modlíte se za lajnu andělského kokainu?
Přechodně mívám usměvavou půlnoc
a zbytek dne jen tápu
jestli se nakonec objeví anděl
a poví mi..
Já chápu
Bývá to spojeno s jemnými mýdly
že všechno, co chceš, nakonec najdeš
..kde?
Pod mými křídly
schováno a zabaleno v bílém peří
opatřeno známkou, razítkem
a číslem domovních dveří
..protože tam
odkud pocházím
bohové sjíždějí lajny koksu dlouhé jako cesta z Prahy do Londýna
a málokdo jim věří
..
Samá špína, špína, špína
Přečteno 460x
Tipy 41
Poslední tipující: Elisa K., fuu, kulí očko, Stoneman, Lukáš Rymeš, DNA, Lioness, enigman, drsnosrstej kokršpaněl, Djinii, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)