Tichounce
Vrací se kouzlo
jenž koncem zimy roztálo
pomaličku otevírá oči
krásno
které, v nás pouze spalo
cítím to samé
co při odchodu loňských sněhů
možná
i trochu strach
avšak
hlavně velkou něhu
snad stála jsem pod hvězdou padající
jsi sen
tichounce se vracející
My sweet strawberry..
Přečteno 375x
Tipy 40
Poslední tipující: ilona, Churry, Zpátky, Kara Lee Exl, vodnař, zelená víla, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, vapiti, Pevya, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)