Z V O N Í Í Í
***
Zvonííí … je konec vyučování
teď děláš frajerku
hůlkou tu máváš
bolest měníš ve srandu
to já tahal tvoji brašnu školní
do podloubí tvého žití
nechal tě opisovat chyby
vzpomínáš známky
měli jsme navlas stejné
vysvědčení mělas´ lepší
bylas´ holka
to ten učitel
dnes bys´ už neprošla
tak pojď
hůlky ti podržím
ukážu krok
dlužíš mi pastelky … pamatuješ
Ty je máš schované?
***
Přečteno 334x
Tipy 53
Poslední tipující: PIPSQUEAK, anima alba, poustevník Jirka, Kapka, jita.1965, enigman, Zpátky, Dota Slunská, jedam, Vlk v rouše, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)