Marnivost
Řekněte účesu, ať na počasí nedá
Řekněte ozdobě, ať drží a nepadá
Řekněte tělu, ať už nemá vady
Řekněte šatům, ať nevychází z módy
Řekněte očím, ať dívají se dovnitř
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Kelyn, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)