Jen jeden potok
Jen jeden potok pod skálou
jen jeden klidně teče
potrhlé nohy k němu jdou
a přesto se život vleče
jen jeden potok v duši mám
jen jeden se ke skále dere
potrhlá myšlenka pálí
já dávám a ona bere
zasměj se šašku v toulavých botách
dones svůj smích tam kde není
zasměj se šašku u skal
ať cítím jejich chvění
kde jeden potok pod skálou
jen jeden klidně teče
a potrhlé nohy k němu jdou
a život se tak vleče
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Agatka, NikitaNikaT., Sleepwalker
Komentáře (2)
Komentujících (2)