vzpomínky
Anotace: ....proč to tak končí vždycky???
Zavři oči – uvidíš,
že stále ještě žijé,
že stále ještě vroucí krev
ti z žil a tepen pijí.
Zavři oči – uvidíš,
jak moc slepá jsi byla,
když věřila jsi naivně,
že v přátelství je síla.
Zavři oči – uvidíš,
že vracet se je kříž,
že nejsi a už nebudeš
k těmto časům blíž!!!
Komentáře (0)