Osvobození...

Osvobození...

Anotace: Po prvním měsíci nového života...vysokoškolského...

Samolepky lásky
po zemi sbírala,
Neměla čas hrát si
a přesto vyhrála
Vytvořila svět
v němž jako labuť
životem ladně proplouvá.

Utrhla květ
květ života
života krásného
ničím neposkvrněného..
S čistým štítem teď
nemusí za ničím
svou hlavu otáčet...
Autor OBublinka, 14.11.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel