LEHKÉ MÍJENÍ
Lehké míjení
okamžik souznění
okamžik ztrát
slova co mlčí
co chtějí si hrát
zvíření prachu na konci cest
žijí bez zbytečných gest
PROČ NEMLČÍ?
slova co jsou k pláči
tak proč se bát
když naděje bude se ptát?
Když není TRAPENÍ
Když není MÍJENÍ........
Přečteno 236x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, labuť, harmony, WhiteSkull, Mbonita, Psavec, Bíša, hašlerka, PPetrushka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)