Byť nejspíš nejsem kůže líná,
i ve mně je kus Fňukalína,
co miluje, když k němu vzlíná
nasládlý odér přímo z klína...
08.11.2010 07:43:00 | Špáďa
Je to vichr..a jen se tak jmenuje..asi díky tomu, jak někdy táhle vane skrze prolákliny a vydává tak pro naše uši "fňukající" tóny...
16.11.2009 13:57:00 | šuměnka
I já kdys, tu paměť ještě mám,
jsem býval něco jako kluk
to divokým jsem fandil hrám
a bývalo mi celkem fuk
co zničím nebo roztrhám
Že zazněl přitom někdy fňuk
tak za to, věř,se nestydím
chlapi v každém pláčí věku
jak potvrdí i mistr Bean
Již nechodím na diskotéku
spíš do sklepa na „košt“ vín
kde vzpomínky až nutí k breku,
vím, jsem starý Fňukalín
:o)
Jiří senior
16.11.2009 09:15:00 | j.c.
parádní ST.
15.11.2009 18:43:00 | Acham
život občas fňuká
a má tvář anděla,kluka
co křídla odkláda
tam v koutku
kde je zahrada
plná kopretin
hodin klidu ale taky chvění..
ST
14.11.2009 23:29:00 | Mbonita