Změna k tobě
Nic není jako dřív bylo
věci se konečně mění
včera jsem neusnula až do rozednění
Bylo mi tak divně milo
vesmír se asi pootočil
aby se konečně hnul můj svět
Tak mi tě někdo do náruče strčil
snad se mi to nezdá
že vykvetl v mém srdci květ
Že vyšla na mém nebi hvězda
někdo mi na cestu svítí
a nebo jenom sním
Pokud tvých očí kvítí
je jenom mým snem který bdím
..kéž se nikdy neprobudím!
Přečteno 437x
Tipy 11
Poslední tipující: PPetrushka, enigman, Violette, Psavec, labuť, Květka Š., hašlerka, Zasr. romantik, Matty09
Komentáře (2)
Komentujících (2)