Anotace: ...to mě posílí. /jak najít ty správný slova.../
Sbírka: Třesky plesky
To ani nejde víš právě z poznání těch negativních pocitů se rodí teprve kouzlo hlubokého vnímání těch obyčejnejch , ketré si díky jim přeřadíš do krásnejch tak uf a je to málem jsem se sama do toho zamotala:O)))
15.11.2009 23:07:00 | Nút