parková
Nasaď si čepec,
jdeš se vrátit na začátek.
S popsaným blokem,
vracíš se zpět.
Schovej ty noviny,
když nečteš si v nich.
Na lavičce v parku,
usínáš po boku stromů.
Tahy štětce ti slepily myšlenky,
v rozmazanou čáru barev.
Tam a tam, odlepují se štětiny,
když natíráš rudou, desky lavičky.
Schválně sedneš si,
na mokrou lavičku.
Roztáhneš noviny,
pozoruješ děti...
Vytahuješ blok,
a tužkou táhneš po stránkách.
Odložíš čepec,
usínáš u stromů...
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Duhová, její alter ego, WhiteSkull
Komentáře (0)