Proznání
Jste potaženi stejnou kůží
a máte svoje označení:
muži
Kdy se to stane
čí mocí je dívka ozářena
že přiznat musí:
"já jsem žena" ?
Pak muž a žena
spolu vyjdou žitím a
mláďata svá
chrání a brání
při přežití...
Polibky tajné a skrytá vyznání
Koloběh života
Přichází poznání:?
Jsou potažení stejnou kůží
ze syna náhle je tu muž
a dcera čímsi osvícená
přiznává hrdě
ano,já jsem žena
Přečteno 371x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, jita.1965, Radek.oslov.Šafárik, hezule, Agniezka, Sleepwalker, zelená víla, Paulín, bromak, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)