Olii moc moc pěkně vyjádřeno a napsáno=) jak napsala tánička- srdce na dlani=) A Anetko zpátky mezi nás=) Život je těžkej, ale pořád jsou tady ještě lidičky, kteří za tebou stojí a mají tě rádi, viz tady básníci v komentářích=)
26.11.2005 19:44:00 | makretka
Oli, tys mě předběhl! Tyyyy! :-)) měli jsme stejný nápad..Je fajn, že je nás víc, co má Anetu rádo... Napsal jsi to úžasně!
26.11.2005 16:17:00 | Krtica
Super Oli! A Anetko, vrať se mezi nás, prosím!!! Vždyť život je sice tvrdej a ještě hodněkrát tvrdej bude, ale kdo sklopí hlavu a jde s hlavou sklopenou, nevidí krásy klolem sebe, jen zem pod sebou...
26.11.2005 15:53:00 | Manik
to je moc sladký.... pěkně si to napsala, Aneto, honem, mezi nás se vrať. ( je to taková ta 12 letá holka, která píše ti strašně hezký básničky??)
26.11.2005 14:29:00 | Meliorist
to je moc sladký.... pěkně si to napsala, Anetko, honem, mezi nás se vrať. ( je to taková ta 12 letá holka, která píše ti strašně hezký básničky??)
26.11.2005 14:29:00 | Meliorist