Snad
Anotace: Snad...se jednou svých slov přestaneme bát...
Sbírka:
Intimia
Snad
Říkáme jistě – a myslíme tím snad
čekáme na slovo, co všechno za nás poví
doufáním přemoženi, s rukou na ústech
vteřinu za vteřinou učíme se bát
Jak stromy ve větru žijeme pro ten vzdor
až v hloubce kořenů jen nepokoj nás sytí
bezzubí strašáci na zasněženém poli
navzdory svázaní ve světě bez závor
Klekáním příslibů se potácíme slepí
hmatáme srdcem cizí krajinou
a oči plné hladu mlčky za nás poví
to slovo,které naráz nikdo nepochopí
Přečteno 340x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jana M., Holis, enigman, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)