OČI TVÉ
Anotace: Staroušku, pohltily mě tvé oči… (13.11.2009)
Pronikavé oči tvé,
jsou jedovatě zelené.
Přesto nevýslovně krásné,
jako moře tajemné.
Ohněm sálající oči tvé,
jsou rentgenem duše mé.
Avšak žel nezvykle smutné,
jako vyschlá zem pusté.
Hluboké oči tvé,
jsou slzami zalité.
Kupodivu zasněně opité.
jako hora letité.
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (3)