Láska
Válka, jenž konce nemá,
boj na smrt a na život.
Zakuklený to ničema -
marnivý to idiot.
Smrtelný v základu -
boj pohlaví.
Tak nahodím návnadu,
jenž tebe milý - na dobro zabaví.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: ostuda lidstva
Komentáře (1)
Komentujících (1)