Most
Svůj každý máme most,
lávku přes vodu.
Když břeh druhý,
nás nutí k přechodu.
Když na naší straně,
započala zloba invazi.
Když k zalknutí je,
a my odmítáme extázi ...
... když štěstí od nás odchází.
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, hanele m., mademoiselle secret
Komentáře (0)