Temná vlčice III.
Tančíme na čepelích
své poslední tango
vracíš se z lovu
má lásko
krev stéká po tvém těle
jsi najezená?
v krvavém úplňku
pojď ke mně blíž
vlčice v čase ztracená
sukubo s očima
plných hvězd
svlékáš se pomalu
kolem nás
v pentagramu
svíčky hoří
magie ve vzduchu
cítíme jí
amulety své nářky
do prázdnoty vydává
nebojím se konce
dnešního dne
vím že
dnes zapomeneme
v absintovém opojení
namaluji tvou pravou tvář
tvé nahoty
tvého srdce.
Přečteno 377x
Tipy 20
Poslední tipující: Wolf girl, Arret, padající do neznáma, enigman, s.e.n, Bíša, Dota Slunská, hašlerka, Psavec, Yenny, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)