Ty a já
Anotace: Zamilované fantasy o upírce a člověku.
V téhle roční době,
chci se vidět v tobě.
Rtů tvých se svými dotýkat
a s láskou se potýkat.
Láska moje však,
je černý mrak.
I když chci s tebou být,
můžu o tom jenom snít.
Já v noci černé věžněm jsem,
to je mým osudem.
A však ty se každým dnem,
procházet můžeš pod sluncem.
Mně však byl dar temnot dán,
Mně nemůže být odebrán.
A tak spolu budem jen,
když se s nocí sloučí den.
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
Komentáře (2)
Komentujících (2)