Štěstí
Štěstí, co to je?
Jen jednou bych chtěl cítit.
Živý mne jen to tvoje.
Člověk co nemá co ztratit.
Jako hrbáč od Matky Boží
V marnosti a samotě touží
Jak Krysař s píšťalou
Cejchem zrůdnosti a zradou
Štěstí, muška, děvka, zlatá
Křídla unavená všedností
Jak čepel mydlářského kata,
Co ráda hlavy zkrátí
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)