20 let
Anotace: Po návštěvě severu.
Kdo chce poznat pomeje - šup do Severní Koreje.
Rudá záře - plné tváře.
Výraz blaha z tváří - po atomu jenom září.
Chuťová tě chytla synku slina-zažeň zrnkem od Ho Či Mina.
Sladkou tečku dodá Mao-dvacet vostrejch za kakao.
Je to přece pohoda - na co je ta svoboda?
Zlaté časy holenku - jsou jen u nás v Pchjongjangu.
něco pro našince
co žije v peřince
až ti bude hošíku
padat nákup z košíku
vzpomeň na ty pomeje
co se dávaj v Koreje
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Zefi, Zasr. romantik, zenge, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)