Naděje
Naděje je zhouba lidstva
Když se zdá, že holka v květovanejch šatech
která jde vedle tebe, směje se, kroutí zadkem
když se ti zdá, že je tvoje
když se zdá, že peněz, chlastu a cigár je dost
a že je všechno v pohodě
v té chvíli, příteli, breč o pomoc
neb to jen smrt na chvíli přišla
obrat tě o kus vlastní duše
já již na naději nevěřím
raději si vystačím
s Mahlerem a whiskey
se smutkem a beznadějí
protože v tu chvíli je smrt ještě daleko
a pláč o pomoc nemá smysl
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)