Jsi pánem, člověče! Až zkurvíš si svou Zemi, vzduch, zbyde po tobě jen puch. Prach jsi... ST :-))
17.11.2009 13:47:00 | poustevník Jirka
jdu krok za krokem
ven
ze zasypaných Pompejí
naději v kapsách
dávám mlze jak úplatek
dech
co čeří mraky
na čele tvých vrcholných...myšlenek
jsou na ego lék...
ST
16.11.2009 14:43:00 | Mbonita
nerozumím ani řádku
přesto a nebo právě proto dávám ST
příště dej recept na pivo a křen
a vynesu tě na zádech k oltáři slunce ven
16.11.2009 01:28:00 | blue