Ego
Anotace: ................
Pro svou vlastní pýchu
neviděl jsem svět
kolem sebe
stavěl tiše
mramorovou zeď
tiché náznaky
slzy na prostěradlech
květiny, které uvadají
jen zmizet z reality
žít ve snech
nehledět na ostatní
ležím na zemi
kolem mě samé hroby
minulost, kterou jsem ztratil
zabilo mé přátele
mé vlastní ego
které osleplo.
Přečteno 329x
Tipy 29
Poslední tipující: Isobel, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Laivindia, Cassée Moteur, Pešulka, padající do neznáma, Bíša, PPetrushka, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)