Život holt neni poetickej
Seš tak malá
zlatovlasá
mikádo ustřižený pod uši
dítě
co vůbec netuší
Seš tak krásná
černovlasá
vlasy s dotykem ramenou
slzo
s nehlučnou ozvěnou
Seš tak krutá
rusovlasá
lokny ti padaj k lopatkám
s jehlou
když nevěříš pohádkám
Seš tak prázdná
modrovlasá
kadeř ti klesá do klína
strach
co večery prolíná
Seš tak bledá
pravovlasá
nehtama drásáš si kůži
postel
vystlaná z růží
a do posledního nervu
taky z hlíny a červů
Život holt neni poetickej
Přečteno 1012x
Tipy 29
Poslední tipující: Henry Lee, Akrij8, Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, James Libustka, Gabrielle, Isquieasuus, boomslang, Nola77, ilona, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)