Můj svět
Můj svět a ty to víš
do jisté míry uzavírá
pevná mříž...
Pomáháš mi přes ní vidět
mnohem dál je jen málo
co by ses se mnou
vyzkoušet bál...
A tak mě postrkuješ životem
ikdyž malými krůčky dopředu
já dělám co můžu
ale rychleji to bohužel nesvedu
Trpělivost se mnou prosím
velkou měj snaž se mě pochopit
a silou do předu mě netahej...
Přečteno 373x
Tipy 18
Poslední tipující: ilona, hypertenze, Zasr. romantik, enigman, Bíša, harmony, hašlerka, Psavec, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)