Strpí
Anotace: Básnička z podzimu 2003
Na jihu Čech začaly výlovy
stmívá se hned po rozednění
tam na Strpí
zmáčení rybáři zatahují sítě
kapři si nemě říkají
neschováš se, neuplaveš.
Bolí tě láska
už pár osmutnělých let
bojíš se jí, bojí se tě
na podzim to cítíš
jak čas nad životem
zatahuje sítě
neschováš se, neuplaveš.
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M., Divoženka1, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)