"Pohoda"
Anotace: ...z 13.11. 2009 :)přeji jen a jen pohodu ve vašich domovech, srdcích... všude, kde si přejete :) ...
Pohoda v duši,
vitalita v těle,
úsměv, ten sluší,
k radosti směle.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ˇ
Že není do smíchu,
nevadí, ono to půjde,
přijde třeba potichu,
ale chvíle se vždy najde...
...pro hlasité "chichotání",
které rozproudí krev v těle,
bez kdejakého napínání,
pohlazení a objetí vřelé.
Přečteno 484x
Tipy 30
Poslední tipující: Zefi, Sleepwalker, bejbyyyy, Giginka, hašlerka, harmony, stravla, Mbonita, malá slečna, no.signal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)