Zatracenej život
Anotace: když to zrovna není lehký
Život někdy přichystá mi šok,
když hledám klid,jen klid
a myslím,
že už úplný jsem cvok,
když síla má je pryč
a v rozkladu můj energie tok,
chci naplnit svůj čas,
stav duše nulový je bod.
Lapena do tenat
a vymáchána v neurotické době,
já po pravdě se nikdy
nedozvím,
proč potápějíc se
a po krk ve vodě,
na té kře ještě tančím,
a volám
,,Já jsem v pohodě''
Přečteno 300x
Tipy 23
Poslední tipující: losscar, labuť, Radek.oslov.Šafárik, Jarka, Juraj Hrom, Kapka, Bíša, Giginka, hašlerka, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)