Zrcadlo, zrcadlo!
Zrcadlo, zrcadlo -
s rámem z kočičího zlata.
Ptám se tě, co to za obludu do tě hledí?
Mám si snad přivolat pro vlastní popravu kata?
Nebo bude stačit jed a diváci bledí?
Zrcadlo, zrcadlo -
s prasklinou v levém rohu.
Ptám se tě, co za zrůdu se do tě šklebí?
Mám snad počkat na trest a poděkovat Bohu?
A pak se vydat vstříc zateženému nebi?
Zrcadlo, zrcadlo -
prokletý kuse minulosti.
Ptám se tě, kdy získám zpět svou odvahu?
Kdy budu mít už života dosytosti?
A klesnu na chladnou podlahu?
Bez života, bez citu.
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Doradan, CORONATION, Giginka, harmony, divoska_jaja
Komentáře (2)
Komentujících (2)