První pusa
...
Bylo nám šest,
vzduch ještě voněl mateřinkou,
tys nosila culíky s beruškama,
červenou aktovku nad sukýnkou
a ohrnovala jsi nos nad klukama.
A mě to dalo hroznou práci
dohnat tě po cestě ze školy,
jak radili dobráci spolužáci,
a zavést tě za starou maringotku,
tam v aleji, mezi topoly.
Ty topoly dávno už porazili.
Já slyším tě, jak říkáš, že mi dáš
(ochutnat svačinu)
a přemýšlím v téhleté zvláštní chvíli,
jestlipak taky tak vzpomínáš.
...
Přečteno 452x
Tipy 24
Poslední tipující: ilona, PANGÁSIUS, Zefi, poustevník Jirka, Pevya, labuť, Mbonita, strawbery, jita.1965, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)