Přetvářka
Z přetvářky
která kolem mě
tiše se procházela
jak jed působila
do železné klece
mě zavřela
má tvář se změnila
oči se propadly
úsměv ztratil
bezstarostnost
odlétla do ztracena
závist mě ovládla
na obraze
jiným člověkem
stal jsem se
zrozený ze lží.
Přečteno 368x
Tipy 31
Poslední tipující: Markéta G., Isquieasuus, Jamesow, PPetrushka, enigman, LeeF, Zefi, Lioness, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)