Pravda
Černá mlha
bílá tma
vysoko
nad námi
pravda
tolik nestojí
je jen
blízká
a sebejistá
je sladká jahoda
je barevná květina
a pálí
jak horká brambora
pravda
jde za tebou
jak krajina
ve zpětném
zrcátku
padá do světla
klesá jako touha
na konci
má oprátku
kouzla
na začátku
lechtá peřím
zlehka
a tleská
nevěří
pravda
.. procli ji a vztekem ji
uhoď
však důvod
není
pravda
tak moc , tak moc
pravdivá
Přečteno 284x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Churry, Kars, enigman, kroužek, Agniezka, labuť, Juraj Hrom, Mbonita, Zpátky, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)