Žena jako lahev vína
Anotace: Žena se dá přirovnat k mnoha věcem, tak proč ne třeba k vínu?
Žena jako lahev vína,
stokrát stejná však vždy jiná
Někdy bílá jindy rudá,
v její síle není nuda.
Štíhlý pas a jemná šíje,
labužník si ji užije,
chutná večer i po ránu,
je ze skla ne z porcelánu.
Někdy sladká, jindy trpčí,
někdy milá, jindy tvrdš.
malá velká-však je-li ta pravá
zatočí se ti z ní hlava
Přečteno 551x
Tipy 10
Poslední tipující: zaba.zuzla, Dračičák, tato22, hanele m., zlomený a nanicovatý -__-, jedam
Komentáře (5)
Komentujících (5)