Cit
potichu říkáš
" zpomal, moc málo vidíš"
rozčiluji se
nad tím, co vše musím
stihnout
potichu říkáš
"nevadí, přijdeš na to"
rozčiluji se
nad tím, jak málo mi rozumíš
potichu říkáš
"......"
rozčiluji se
nad tím, že zase mlčíš
a tiše se mračíš
..." třeba to někdy pochopíš..."
"cože?"
ticho.. a jen větřík dává o sobě vědět
hvězdy nesvítí
a krájím noc na tisíc kousků
ne vlastně tebe
nezištně
"ještě ne.. prosím"
a zlobím se na vítr
moc rychlý byl
šeptáš
"výmluvy"
dívám se ti do očí
trochu déle
letmo
přiblížit se o miliardy světelných
let
momenty, co obrací naše životy vzhůru
momenty, co neklesají dolů
momenty, co chtějí odvahy fůru
a šeptáš
"ještě"
tak mi prostě jen
věř
nic víc
"ano"
vstoupil nevinně
bez ohlášení
cit...
Přečteno 321x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Churry, P.P.S., Špáďa, Pevya, Tanzania, enigman, WAYWARD, kroužek, Agniezka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)