Krev stéká
KREV STÉKÁ
Krev stéká,
motlitba schází,
oči se klopí
a dech se ztrácí.
Duše volá o pomoc,
naději hledá.
Fialka bez vůně
a růže bledá.
Půlměsíc štípe,
do hlavy pálí,
ruka se třese,
ret víc nesvádí.
Vlas klesá
na palec nohy,
vypálí značku,
žádné slovo něhy.
Brada se dotýká
lístečků rosy,
byla to ona,
však teď kdo jsi?
Komentáře (0)