TRAGÉDIE
Anotace: Co mě dovede vytočit.
Sbírka:
Různé
TRAGÉDIE
Včera dopadla na mě hrozná rána
Počítač nešel zapnout od samého rána.
Co se mohlo asi stát?
Počítač začal stávkovat.
Přemýšlím,co jenom dělat mám,
Zapnu,....vypnu,....zapnu,
a zase vypínám.
Zapnu... a svitla naděje.
zelené čáry rozsvítily
obrazovku displaye.
Jásám,skáču,radost
nezná mezí.
Vrásky starostí mi rázem
z čela mizí.
Že už by bylo všechno
v pořádku?
S přáteli si zase
můžu psáti na dálku.
A než jsem se nadála
obrazovka zčernala.
Vzteky nevím kudy kam,
počítač jen proklínám.
Zželelo se manžela,
zželelo se gemblerky,
přines jiný počítač,
zastrčil kabel pěkně
do dírky.
Vše se v dobré obrátilo,
To se mi vážně včera přihodilo.
Komentáře (0)