KDE JSTE.....?
Kde jste se ptám?
dveře odemykaní,
kde jste to nevím?
ale zatím jenom tušení,
"PROČ ZAS RYJEME DRŽKOU V ZEMI"
"Vy odněkud jdete,
A já jsem ani NEVYŠEL"
Tím sluncem co hřeje
je jen můj lečitel,
ohořelé naděje
z žáru spaluje
protnuté srdce
jen čaruje
dřív než se naděje
z ticha jen podané ruce
z které zmizela beznaděj
KDE JSTE SE PTÁM?
KDE SVŮJ DOMOV MÁM
vím,že je to klam
kde jste se ptám?
JÁ ALE BASNĚ DOČÍTÁM.....
Přečteno 289x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Viva La Roma, isisleo, Íá, labuť, Juraj Hrom, Zefi, Bíša, bejbyyyy, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)