mé okno
Nad mým oknem občas letí
Hejno hus, vlaštovek, kdo víco
A mraky letí občas taky
Ptáci stěhovaví, mraky stěhovavý
A anténa, co tam je pořád
A nikam nepůjde
(tři japonský znaky, co je někdo vyryl na okno
Před tím, než šel spát
A obrázky, co jsem kreslila tužkou vedle sebe
Na stěnu, ulomousanou tužkou dvojkou
Už někdo vymazal----)
Přečteno 331x
Tipy 14
Poslední tipující: Dota Slunská, adida, beníto, Bíša, Mbonita, nejsembásník, Carrie, Romantix
Komentáře (2)
Komentujících (2)