Anotace: ...................
Někdy řéká se "lepší pozdě, než-li nikdá" pozdě, ale přecik... velmi zamyšlenkové a upřímné dílko. Všecko má svůj čas... aj ztracené, dá se změnit v znovu nalezené.
18.11.2009 06:30:00 | NikitaNikaT.
Upřímné vyjádřeí toho, co cítíš, ale jinak? Nepříjde mi to jako dobrá báseň, jen takové kde nic, tu nic.
17.11.2009 15:07:00 | Elvien