..tak najednou..
…tak najednou mě plácla do nosu
ta vůně frézií! Nádherně omamná
(jako by tady byly)…
…a táhla za ruku pergamen na osud
Kolotoč vzpomínek! Známka to neklamná
že kroky došly k cíli…
…spustila záznam archaických přenosů
Ladných i splašených! Cennost to náramná
barevně plná síly …
Tak najednou mi vnikla do nosu
ta vůně frézií! Zvláštní a významná
Bláznů, co svůj sen žili…
Přečteno 370x
Tipy 23
Poslední tipující: Špáďa, Paulín, enigman, Čoki, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, Hančí, labuť, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)