O výživě zvané zdravá
Anotace: jestli je ale ta pravá
Dnes anglickou slaninu
dal si jako svačinu
žádný jogurt s divnou chutí
nikdo jíst jej nedonutí
čerstvou housku pěkně k tomu
křupavou si nesl domů
namazal ji máslem tence
k večeři dá utopence
k tomu jedno vychlazené
ve sklenici napěněné
žádná žízeň ani hlad
nebude mu spánek brát
zdravá barva v obličeji
dík starému obyčeji
s dobrým jídlem dobrým pitím
ze zrcadla na něj svítí
Komentáře (0)